Pulse is een maatwerk nieuwssysteem, dat door BSL ontwikkeld is ten behoeve van een groot internationaal consultancy concern, is on the move: Pulse gaat mobiel. Onze ontwikkelaars werken aan een mobiele versie van dit real-time nieuwssysteem, waarmee eindgebruikers toegang krijgen tot de informatie die ze nodig hebben, overal en op elk gewenst moment!

Content is King!

Pulse wordt gehost in Nederland en scant en classificeert belangrijke nieuwsartikelen uit de hele wereld, waarna de meest relevante artikelen worden verdeeld aan de abonnees. Het Pulse-systeem levert dagelijks meer dan 2.500 nieuwsartikelen aan meer dan 7.000 werknemers van onze klant. Het systeem heeft toegang tot meer dan 10 miljoen nieuwsartikelen. Het unieke real-time systeem, dat dagelijks meer dan 200.000 nieuwe artikelen leest en classificeert, waaronder artikelen van aanbieders zoals Factiva, Gartner, Forrester en IDC.

Pulse gaat mobiel – abonneren op nieuwsberichten

Tot voor kort leverde Pulse content aan abonnees via e-mail en via de bedrijfsportal. Het systeem selecteerde de belangrijkste en meest relevante artikelen op basis van de voorkeuren van elke eindgebruiker. De volgende stap was een logisch vervolg voor de mobiele eindgebruiker: Pulse gaat mobiel.

In het afgelopen jaar, heeft BSL samengewerkt met imgZine om Pulse ook als een native app voor mobiele apparaten aan te kunnen bieden. Eindgebruikers zullen in staat zijn om snel en eenvoudig te bladeren door alle beschikbare nieuwsberichten en kunnen zich abonneren op de nieuwsberichten waarin ze geïnteresseerd zijn, direct vanaf hun mobiele apparaat. Na het abonneren zullen ze automatisch nieuwsupdates per e-mail en via de app ontvangen. De app is de afgelopen maanden uitgebreid getest door een selecte groep binnen het concern van onze klant en de reacties zijn zeer positief. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de app en de bijbehorende web services. Binnenkort kunnen alle medewerkers nieuws alerts ontvangen op hun mobiele telefoons.

Meer informatie over BSL

Als u meer wilt weten over het maatwerk van BSL, of over onze expertise in het ontwikkelen van apps, neem dan een kijkje in ons portfolio.

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte voor het ontwikkelen van uw maatwerksoftware. Advies over een nieuwe website of het integreren van webapplicaties met bestaande systemen? Wij staan voor u klaar om deze vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden. Bel ons of stuur een mail naar sales@brightside.nl

Neem contact op

Contact BSL
Contact BSL