Onlangs vierde The Bright Side of Life het 20-jarig jubileum van Eric Wijnands, letterlijk op een toplocatie. Namelijk in de Sky lounge van het Fletcher hotel in Amsterdam.

Eric, één van onze senior engineers, startte in 1995 zijn loopbaan bij The Bright Side of Life en zo’n mijlpaal kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. BSL nodigde voor deze gelegenheid oud-collega’s en klanten uit om het BSL team te vergezellen in de spectaculaire Sky lounge op de 17de verdieping van het Fletcher hotel in Amsterdam. Alle uitnodigingen en voorbereidingen werden voor Eric geheim gehouden tot op de laatste dag vóór het feest. Eric was dan ook zeer verrast naast collega’s uit lang vervlogen tijden, ook vele klanten te kunnen begroeten, waar hij de afgelopen jaren nauw mee samen heeft gewerkt.

Eric Wijnands achter de vleugel

Naast het fantastische uitzicht, biedt de Sky lounge ook onderdak aan een zeer bijzondere piano, de Roland Whaletone. Een ieder die Eric Wijnands wat beter kent, weet dat hij vele jaren jazz muziek op professioneel niveau heeft gespeeld. Thuis zit hij net zo vaak achter een piano als achter een computer toetsenbord!

Vanzelfsprekend moest Eric zo nu en dan het uitzicht, het eten, zijn klanten en oud-collega’s even laten voor wat ze waren om ze te vermaken met zijn muzikale talent. Maar er was uiteraard weinig overtuigingskracht voor nodig om hem plaats te laten nemen achter de Whaletone. Zonder enige moeite speelde Eric Wijnands een aantal bekende jazz klassiekers, en het was duidelijk dat hij, en zijn publiek, het erg naar hun zin hadden. Luisterend naar live muziek onder het genot van een glaasje en een hapje genoot iedereen van een geweldige ambiance.

Eric Wijnands - Whaletone

Het was mooi om te zien dat Eric zeer wordt gewaardeerd, zowel door zijn (oud) collega’s als door onze zakenrelaties. Nadat de laatste gasten waren vertrokken, keerde ook Eric huiswaarts met een tas vol kado’s welke hem nog lang aan deze avond in de spotlights zullen laten herinneren.

Eric wil graag Martyn Simpson en Caroline Bos bedanken voor het organiseren van dit memorabele jubileumfeest. Tevens gaat zijn dank uit naar alle collega’s, oud collega’s en klanten die er samen met hem een feest van hebben gemaakt. Op naar de volgende 20

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte voor het ontwikkelen van uw maatwerksoftware. Advies over een nieuwe website of het integreren van webapplicaties met bestaande systemen? Wij staan voor u klaar om deze vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden. Bel ons of stuur een mail naar sales@brightside.nl

    Neem contact op

      Contact BSL
      Contact BSL