Het jaar zit er weer bijna op en zoals ieder jaar kijken wij graag even terug op hoe ons jaar is verlopen. BSL 2018 was een goed jaar met veel nieuwe opdrachten en nieuwe klanten. Daarnaast mochten wij een aantal nieuwe collega’s verwelkomen. We zijn dit jaar ook een tijdelijke samenwerking aangegaan met een externe ontwikkelaar en dat is ons goed bevallen.

Nieuwe collega’s voor BSL in 2018

BSL 2018 was ook het jaar van nieuwe collega’s. Jurjen Schröder is sinds medio April bij ons werkzaam als junior Java ontwikkelaar en heeft een grote passie voor het schrijven van software. Hij werkt samen met Peter Verbaan (senior Java ontwikkelaar) veelal aan projecten voor PWC. Ondanks dat hij nog maar zo’n acht maanden in dienst is, heeft hij al een aanzienlijke bijdrage geleverd. Hij was een van de belangrijkste ontwikkelaars bij het maken van een nieuwe responsive web-app.

Marcel Krijthe werkt sinds juli bij ons als front-end ontwikkelaar. Hij heeft voor NBD meerdere web development projecten afgerond, samen met de collega’s Eric en Martin. Voor een van onze nieuwe klanten heeft hij de website Rarecare.world ontwikkeld.

Danielle Hes is onze laatste aanwinst van dit jaar. Zij werkt twee dagen per week voor ons en houdt zich voornamelijk bezig met sales. Dus we verwachten een hoop nieuwe klanten in 2019 🙂

Nieuwe klanten voor BSL in 2018

BSL 2018 stond ook in het teken van nieuwe samenwerkingen met interessante bedrijven. Wij hebben onder andere de software in onderhoud genomen van een groot internationaal manufacturing bedrijf. Tijdens dit onderhoud hebben we verschillende updates voor hun software uitgebracht gedurende het jaar en ondersteuning geboden voor nieuwe productiesystemen.

Maar ook hebben we een Careers website in Drupal ontwikkeld voor WCC, een groot international softwarebedrijf, we hebben deze site in onderhoud. We kregen halverwege het jaar ook de opdracht hun corporate site in onderhoud te nemen. Voor een ander softwarebedrijf, Keylane zijn wij druk geweest om hun websites te optimaliseren. De start van het project was een uitdaging, omdat we sites moesten overnemen zonder hulp van hun vorige ontwikkelaar. Maar geleidelijk konden we hun site up-to-date krijgen en hebben we ook een nieuwe recruitmentsite ontwikkeld.

Voor een groot internationaal bedrijf dat slimme, veilige en probleemloze online betaaloplossingen biedt hebben wij in hun nieuwe pand de receptie voorzien van een uniek presentatiesysteem. Een ander mooi project – met een goed doel – was de Drupal 8 website die wij voor Stichting Shwachman Support hebben ontwikkeld die de naam Rarecare.world draagt.

Samenwerking BSL 2018

Normaal gesproken is de zomerperiode een rustige periode, maar wij waren zo druk dat we een samenwerking zijn aangegaan met back-end ontwikkelaar Martin Postma. Hij heeft ons geholpen met een project van een van onze bestaande klanten en bij het project Rarecare.world.
Het was zeker een plezierige samenwerking. Martin is nu naar Duitsland vertrokken voor een andere opdracht waar wij hem uiteraard veel plezier mee wensen. En misschien werken we in de toekomst nog een keer samen.

Trouwe klanten

BSL 2018 heeft natuurlijk ook weer een aantal projecten gedaan voor onze bestaande relaties. We hebben een prachtig project opgeleverd voor PwC: We hebben de front-end van Pulse vervangen voor een responsive webapplicatie, voor beter gebruik op mobiles en tablets. Voor het einde van het jaar verwachten we een nieuwe release van deze applicatie op te leveren. We hebben onlangs besloten om het beheer van de Oracle-database die wordt gebruikt voor Pulse (een BSL-ontwikkeling) over te nemen en we hebben een aantal andere ontwikkelingen nog in de startblokken voor in december – en het nieuwe jaar.

Voor NBD Biblion hebben wij de opdracht gekregen om twee compleet nieuwe responsive front-ends te ontwikkelen voor hun unieke databanken (Literom en Uitrekselbank) Beide maken gebruik van innovatieve, uitdagende interfaces die zijn ontworpen door een toonaangevende interface-ontwerper. En wij hebben de sites zoals beloofd, op tijd opgeleverd. Beide zijn min of meer klaar voor de lancering in 2019. We zullen er zeker in 2019 nog meer over schrijven.

En als laatste, maar zeker niet minder belangrijk hebben we weer innovatieve verbeteringen aangebracht in de SRS software ontwikkeld voor ABN AMRO. We hebben twee grote updates in 2018 kunnen opleveren en in het eerste kwartaal van 2019 staat alweer een nieuwe oplevering in de planning.

Dus houd ons blog in de gaten voor meer informatie hierover!

Op naar 2019

BSL 2018We eindigen het jaar met een super drukke december maand en al onze ontwikkelaars zijn vol geboekt. We werken al aan voorstellen van projecten voor in het nieuwe jaar voor onze bestaande klanten maar ook voor twee nieuwe klanten. Uiteraard hopen wij volgend jaar nog meer klanten te verwelkomen en we zullen zeker nog meer personeel gaan aannemen in 2019.

Het team van BSL wenst u allen fijne kerstdagen en een voorspoedig 2019. En wilt u in 2019 softwareadvies hebben, neem dan contact met ons op. We geven u graag een gedegen advies samen met een geheel vrijblijvende software offerte.

Wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten in 2019!

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte voor het ontwikkelen van uw maatwerksoftware. Advies over een nieuwe website of het integreren van webapplicaties met bestaande systemen? Wij staan voor u klaar om deze vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden. Bel ons of stuur een mail naar sales@brightside.nl

Contactformulier…
Contact BSL