Sinds begin oktober heeft Marco van den Doel het team versterkt in de rol van online marketeer. Marco gaat met zijn creatieve schrijverskwaliteiten de huidige content van BSL verbeteren en daarnaast nieuwe content bedenken.

Online marketeer

Als online marketeer is Marco verantwoordelijk voor alle online content, zoals de teksten op de websites en de blogartikelen. Maar hij is ook verantwoordelijk voor de content, het managen, monitoren, aanpassen en optimaliseren van online campagnes en de content van berichten op social media. Met verschillende grote projecten waar de developers bij BSL mee bezig zijn is er genoeg om over te schrijven en dit op een prikkelende manier onder de aandacht te brengen.

Internationale omgeving

Marco heeft zowel een Bachelor als een Master of Science op het gebied van communicatie. Tijdens zijn bacheloropleiding maakte hij een uitstapje naar Amerika om aan de University of Tennessee vakken te volgen over onderwerpen die bij zijn huidige studie niet aan bod kwamen. Hij volgde onder andere vakken als massa communicatie, public relations en advertising. Daarbij kwam, ook zijn nieuwsgierigheid voor marketing naar boven.

Marco had van jongs af aan al een liefde voor taal en schrijven. Nederlands en Engels waren favoriete vakken van hem op de middelbare school. Vrienden en oud-collega’s noemen Marco afwisselend, een schrijver, een blogger, een journalist, een opiniemaker en een contentmaker. De liefde voor het schrijven gaat Marco bij BSL op verschillende manieren in zetten. Zo zal er commerciële component zijn, maar zal er ook content zijn die informatief is. Marco kan een advertorial schrijven, maar ook een blog schrijven waar in Jip en Janneke taal een complex onderwerp wordt uitgelegd. Van inhoudelijk opinieartikel tot een verwervende marketing tekst. Je kunt het rustig aan Marco overlaten.

Amerika-kenner

Als schrijver en blogger schrijft Marco ook over de Amerikaanse politiek. Door zijn verblijf in Amerika en de vele reizen die hij door het land heeft gemaakt kent hij het land en de mensen goed. Aan de keukentafel werd altijd veel over politiek gediscussieerd dus was de link tussen de twee snel gemaakt. Marco schrijft op zijn website Focus on America over de achtergronden bij het Amerikaanse politieke nieuws. Analyses en duiding die objectief, informatief en onafhankelijk zijn is het doel van de website. En dat wordt gewaardeerd getuige de meer dan 700 abonnees en zo’n 500 volgers op Twitter. Gedeelde artikelen op LinkedIn worden ook goed gelezen. Eens kijken wat hij van Donald Trump vindt. 

Kom jij het BSL team versterken?

Dat kan! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelaars die ons BSL team willen versterken. Een (open) sollicitatie van geschikte kandidaten is dan ook welkom.

 

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte voor het ontwikkelen van uw maatwerksoftware. Advies over een nieuwe website of het integreren van webapplicaties met bestaande systemen? Wij staan voor u klaar om deze vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden. Bel ons of stuur een mail naar sales@brightside.nl

Contactformulier…
Contact BSL