De afgelopen tijd hebben wij veel aanvragen voor nieuwe interessante projecten binnengekregen. Onze ontwikkelaars zijn druk in de weer om deze succesvol op te leveren. Maar een paar extra handjes en natuurlijk brains konden wij wel gebruiken. Met trots presenteren wij onze nieuwe Junior Java ontwikkelaar – Komal Sachdeva. Vanaf 12 september 2017 is zij van dinsdag tot en met vrijdag werkzaam bij BSL. In onze mannen cultuur een welkome toevoeging! Lees in onze blog meer over onze nieuwe collega…

Junior Java Ontwikkelaar

Komal is in september 2017 bij ons als Junior Java Ontwikkelaar gestart. Zij is van dinsdag tot en met vrijdag op het BSL kantoor te vinden. Oorspronkelijk komt Komal uit India. Hier is ze begonnen met de Bachelor in Technology (IT). Waarna ze een Master of Technology (Computer Engineering) aan de YMCA University of Science and Technology in Faridabad (India) heeft afgerond. Komal heeft voornamelijk ervaring in het onderwijzen van IT studenten. In India heeft ze lesgegeven aan de Engineering College. Na haar verhuizing naar Nederland heeft ze aan de Groot Goylant College ICT Campus in Hilversum MBO studenten IT kennis bijgebracht.

Van docent naar ontwikkelaar

Afgelopen jaar heeft Komal als freelancer aan een PHP programmering project gewerkt. Dit vond ze erg leuk en interessant, waarna ze heeft besloten om zich meer te gaan focussen op het programmeren zelf. Daarom is ze op zoek gegaan naar een baan waar ze kan programmeren en zich hier verder in kan ontwikkelen. De functie als Junior Java Ontwikkelaar bij BSL sprak haar meteen aan. De uitdagende projecten bij BSL geven haar de kans om haar kennis toe te passen en uit te breiden. Van onze ervaren ontwikkelaars zal ze meer leren van de talen Java en PHP. Bovendien geeft BSL haar de vrijheid om ook kennis op te doen van andere talen, zoals C#, C++, Javascript/jQuery en HTML/CSS. Komal haar eerste indruk van BSL was naar eigen zeggen: “meteen goedEen prettige werkcultuur en collega’s die gezellig en behulpzaam zijn.

IT in vrije tijd

Vast geen verrassing, maar ook Komal houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met IT. Ze heeft namelijk een grote interesse voor het schrijven van onderzoeksartikelen op het gebied van IT. “Het onderzoeken en schrijven vraagt veel van je, maar geeft ook veel voldoening” aldus Komal. Trots verteld ze dat ze een aantal nationale en internationale publicaties op haar naam heeft staan. Gelukkig heeft Komal ook nog andere interesses. Ze zingt en leest graag en doet aan yoga en meditatie. Een lesje ontspanning tijdens deze drukke periode kunnen wij wel van haar gebruiken!

Kom jij het BSL team versterken?

Dat kan! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelaars die ons team willen versterken. Een open sollicitatie van geschikte kandidaten is dan ook welkom. 

Pin It on Pinterest