Een internationaal bedrijf heeft BSL benaderd met de vraag of wij hun intern ontwikkelde software kunnen onderhouden en verder kunnen uitwerken. Gelukkig zijn zij aan het juiste adres. Wij hebben referenties waar wij trots op zijn. En veel ervaring en expertise met diverse programmeertalen. Onze blog vertelt meer over waarom software uitbesteden een verstandige keuze is. En waarom u BSL het onderhoud van uw software kunt toevertrouwen…

Overname van software

Onlangs heeft een groot internationaal bedrijf BSL benaderd. Zij waren benieuwd of wij de door hun ontwikkelde software voortaan kunnen onderhouden. En deze kunnen aanpassen en verbeteren, wanneer de behoeftes en wensen veranderen. Nadat een belangrijke ICT medewerker het bedrijf had verlaten, realiseerde zij zich snel hoe moeilijk het was om zelf hun maatwerk applicatie te onderhouden. Door gebrek aan kennis en ervaring waren zij niet in staat om intern een oplossing te vinden. Daarom wilden zij de software uitbesteden en zijn ze opzoek gegaan naar een softwarebedrijf. Een bedrijf met veel expertise en ervaring met software ontwikkeling en lange termijn ondersteuning.

Gelukkig voldoet BSL aan al deze eisen. Wij hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van software applicaties. En in het aanpassen en verbeteren van applicaties wanneer de eisen van de klanten veranderen. 

Software uitbesteden

ICT-afdelingen zijn vaak klein en bestaan slechts uit enkele ontwikkelaars (zelfs binnen grote organisaties). Wanneer een kundige ontwikkelaar de deur uitloopt, geldt dit ook voor de kennis van de software. Het vinden van vervanging kan vaak lastig zijn. Daarom is het inhuren van een extern softwarebedrijf een verstandige oplossing. Het uitbesteden van software zorgt ervoor dat een team van ontwikkelaars met de juiste expertise en kennis tot uw beschikking staan. In ons geval kunnen wij ontwikkelaars met jarenlange ervaring inzetten. Daarnaast garanderen wij met onze onderhoudscontracten dat een problemen snel worden opgelost.  

BSL ondersteunt 24/7 

Een software onderhoudscontract geeft zekerheid aan klanten. Tegen een vaste prijs zorgen wij ervoor dat hun software 24/7 in de lucht is. De voordelen van onze onderhoudscontract: 

  • helpdesk support – gegarandeerd snelle responstijd; 
  • technische advies met betrekking tot applicaties; 
  • technische installatie en on-site support (indien nodig);
  • toegang tot de Bright Side Support Site. Via deze veilige site kunnen geautoriseerde gebruikers foutrapporten indienen 24/7, en de support aanvraag online volgen;
  • software oplossingen (fixes, patches) om de gevonden fouten te herstellen;
  • updates om de software compatibel te houden volgens de laatste OS, database en web standaarden; 
  • per kwartaal een rapportage waarin de onderhoudsactiviteiten worden beschreven.

De talenknobbel van onze ontwikkelaars

Het is van belang dat u het juiste softwarebedrijf kiest! Een bedrijf met een uitgebreide portfolio en kennis, ervaring en vaardigheden. 

Onze ervaren back-end en front-end developers hebben een breed scala aan ontwikkelingsvaardigheden. Onze portfolio laat onze ervaring met Windows, OS X en mobiele- en webapplicatie ontwikkeling zien. Daarnaast zijn wij bekend met diverse ontwikkelplatformen, tools en architecturen. Wij hebben ingenieurs met jarenlange ervaring met Java en PHP, maar ook met talen zoals C ++, .NET. Daarnaast hebben wij JDBCJSONXML en RESTful web services in huis. En of u nu gebruik maakt van Oracle, MySQL, SQL Server of Sybase – we hebben de expertise die u nodig heeft. Onze lokale ondersteuning komt uit Nederland. We hebben een talent voor talen, en flexibiliteit. Belangrijke redenen waarom BSL een ideale ontwikkelingspartner is.

Overtuigd?

Wilt u ook graag uw software uitbesteden? En zoekt u daarvoor een betrouwbaar softwarebedrijf? Geef ons een belletje! Dan bekijken onze ontwikkelaars, natuurlijk geheel vrijblijvend, wat ze voor u kunnen betekenen.

Pin It on Pinterest

Contact BSL