BSL heeft samen met de ABN AMRO het SRS (Signature Registration System) ontwikkeld. Een systeem waarmee volmachten binnen de bank over de hele wereld kunnen worden onderhouden. Naast de persoonsgegevens bevat het systeem tevens de handtekeningen van de tekenbevoegde medewerkers. Nu was het tijd voor een ABN AMRO SRS update.

ABN AMRO SRS update – de reden

In de afgelopen periode heeft BSL het SRS systeem vernieuwd, gebruikmakend van de nieuwste technieken. Na een periode dat de business het nieuwe systeem goed heeft kunnen gebruiken, wordt de workflow voor het verwerken van HR-gegevens samen met ABN AMRO, onder de loep genomen en gekeken waar er nog verder optimalisaties mogelijk zijn. Een aantal zijn reeds geïdentificeerd, en zijn momenteel in ontwikkeling.

Daarnaast worden ook de aansluitingen met andere systemen nog verder geanalyseerd en verbeterd, bijvoorbeeld de koppelingen met het (eveneens vernieuwde) HR-systeem en de aansluiting met de Kamer van Koophandel. Waar de eerder genoemde wijzigingen voornamelijk betrekking hebben op de workflows van de business en technische processen, zijn we ook direct in gesprek gegaan met de eindgebruikers om te kijken of kleine verbeteringen in de webapplicatie zelf, hun werk kunnen vereenvoudigen. Deze punten zijn al ontwikkeld.

Al deze wijzigingen en verbeteringen zijn momenteel in de laatste fase van testen en realisatie. Binnen enkele weken zullen deze in productie genomen worden, wat zal resulteren in een verbeterde integratie van SRS binnen de bank en haar werkzaamheden. Dit zal resulteren in een grote verbetering voor het Central Power of Attorney Office team en helpt de bank om sneller zaken wereldwijd af te handelen.

Meer informatie

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen en dan laten wij graag zien wat BSL voor u kan betekenen.

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte voor het ontwikkelen van uw maatwerksoftware. Advies over een nieuwe website of het integreren van webapplicaties met bestaande systemen? Wij staan voor u klaar om deze vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden. Bel ons of stuur een mail naar sales@brightside.nl

Neem contact op

Contact BSL
Contact BSL