Onze web-based Pulse Kennismanagement oplossing wordt gebruikt door één van de Big Four. Zo zijn hun adviseurs in heel Europa volledig op de hoogte en up-to-date met het laatste nieuws!

Het succes van Pulse kennismanagement

Organisaties die gebruik maken van Pulse besparen enorm op hun informatie-analyse kosten doordat de juiste content automatisch wordt geselecteerd en via e-mail of web wordt gedistribueerd. Pulse leest en classificeert meer dan 200.000 nieuwsberichten per dag, selecteert de belangrijkste en meest relevante artikelen en verstuurt ze automatisch naar alle abonnees.

  • Consultants hoeven hun kostbare tijd niet meer te besteden aan het zoeken naar content
  • Informatie analisten kunnen zich richten op het creëren van doelgerichte nieuwsselecties

Pulse technologie

Het systeem ondersteunt nieuwsfeeds van vrijwel alle grote bronleveranciers (bijv. Dow Jones, Bloomberg, Factiva, Lexis Nexis, IDC, ANP, Forrester, Howardshome, NIVRA, Gartner, ISI, FD, Genios…) en ook alle RSS bronnen. In 2009 en in 2013 heeft Pulse internationale prijzen van het Management Partners Forum in Engeland ontvangen.

Meer BSL informatie

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van deze krachtige kennissysteem in uw organisatie of u heeft vragen hierover, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte voor het ontwikkelen van uw maatwerksoftware. Advies over een nieuwe website of het integreren van webapplicaties met bestaande systemen? Wij staan voor u klaar om deze vragen geheel vrijblijvend te beantwoorden. Bel ons of stuur een mail naar sales@brightside.nl

    Neem contact op

      Contact BSL
      Contact BSL